Trei tineri din Salonta organizează, sâmbătă, în 28 octombrie, o petrecere de Halloween la care sunt invitaţi doi DJ şi unde participanţii se vor putea înscrie la o tombolă cu premii, dacă sunt costumaţi.

Evenimentul este găzduit de Fridaze Events, o firmă înfiinţată de tinerii salontani Ungvari Krisztian, în vârstă de 18 ani, Leonardo Şipoş, 22 de ani, şi Nagy Akos, 18 ani, (foto jos) care de la începutul anului organizează petreceri pentru generaţia lor într-o încăpere a Ștrandului Municipal din Salonta, pe care au închiriat-o şi au transformat-o în club.

Şi de data aceasta, petrecerea de Halloween se va ţine în acelaşi loc şi va începe de la ora 21. Atmosfera va fi întreţinută de DJ Impuls şi DJ Bzk.

"Petrecăreţii trebuie să se îmbrace doar în haine negre ori cu un costum. Cei care vor veni îmbrăcaţi tematic se vor putea înscrie la o tombolă, unde vor fi acordate trei premii: locul I va primi 150 de lei şi intrări gratuite la evenimentele noastre timp de un an, locul II 100 de lei şi un bilet de intrare la o viitoare petrecere, iar locul III 50 de lei şi un bilet", a detaliat Ungvari Krisztian.

Persoanele care doresc să paticipe îşi pot achiziţiona bilete de la faţa locului, preţului unuia fiind de 35 de lei până la mizeul nopţii, iar de la ora 24 acesta fiind 45 de lei.  

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!