Multe femei se confruntă cu problema părului electrizant, creţ sau ondulat, păr care trebuie supus foarte des procedeului de întindere cu placa, pe lângă aceste inconveniente femeile se mai confruntă şi cu un păr uscat, degradat, care se rupe repede.

Toate aceste probleme pot fi rezolvate suplinind lipsa cheratinei aplicând-o printr-un tratament.

Regăsiţi în video prezentarea acestui remediu a Ioanei Marina:

Keratina este o proteină care este prezentă în mod natural în părul nostru, fiind totodată cea care oferă luciu părului. Expunerea îndelungată la soare sau diferiţi factori chimici pot afecta cantitatea de keratină prezentă în firul nostru de păr, făcându-l tern, lipsit de viaţă şi cu un aspect deteriorat şi uscat.

Principalele tipuri de păr pentru care se recomandă tratamentul de întindere cu keratină sunt păr uscat şi degradat, păr rebel care se electrizează foarte repede, păr fragil, care se rupe uşor,păr supus foarte des la tratamentul termic de întidere cu placa.

În urma aplicării acestui tratament părul dumneavoastră va resimţi numeroasele sale beneficii, dintre care: un păr restructurat din interior spre exterior, un păr intens hidratat, veţi avea un păr mai lucios care nu se mai eletrizează atât de des şi nu mai este la fel de rebel, părul îşi va recăpăta sănătatea şi frumuseţea pierdută şi pe termen lung acesta devine mai rezistent şi îşi va recăpăta supleţea, dumneavoastră veţi câştiga mai mult timp liber pentru activităţile preferate, timpul alocat coafatului se reduce considerabil, părul fiind mult mai uşor de manevrat şi veţi folosi placa mult mai rar.

Totuşi atunci când vă programaţi pentru acest tratament trebuie să vă alocaţi suficient timp deoarece este o procedură a cărui execuţie durează, timpul de executie diferă în funcţie de tipul şi dimensiunea părului.

De asemenea pentru a fi la curent cu noutăţi sau pentru programări nu uitaţi să urmăriţi pagina de Facebook a acesteia: https://www.facebook.com/IoanaMarinaHairdresser

(advertorial)