Orădenii care s-au aflat luni înainte de orele amiezii sub Pasajul Vulturul Negru au tras o sperietură soră cu moartea. Sub presiunea zăpezii, acoperişul de sticlă al pasajului s-a spart în câteva locuri, iar bucăţile au căzut în faţa cafenelelor care îşi au locaţia acolo.

Unul dintre trecători se poate considera de-a dreptul norocos, pentru că o bucată de sticlă a căzut chiar lângă el, însă fără să-l atingă.

Culmea, nici măcar după ce s-a spart acoperişul niciunul dintre locatarii din zonă nu a sesizat Inspectoratul Pentru Situaţii de Urgenţă, pentru a evita o ca şi alte bucăţi de sticlă să cadă.

„Nu am avut nicio sesizare pentru această locaţie", a declarat pentru BIHOREANUL lt. Cristian Herţe, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana, adăugând că, dacă erau chemaţi, militarii puteau curăţa zăpada, iar o astfel de situaţie putea fi evitată.

„Orădenii trebuie să ştie că pot apela în mod preventiv la pompieri în astfel de situaţii", a mai spus acesta.

Incidentul de la Vulturul Negru vine la două zile după ce pe strada Republicii au căzut ornamentele de pe o clădire. Din fericire, nici în acel caz n-a fost nimeni rănit.

Citeşte şi Strada Republicii, tot mai periculoasă!