Clubul Leo "Black Eagle" în parteneriat cu Urban Place organizează în luna iulie, mai exact pe 16 şi 17, un campionat FIFA 16 în scop caritabil.

Pasionaţii de jocuri sunt chemaţi să se întreacă pentru pentru premiul cel mare, un PlayStation 4, iar taxele de înscriere vor fi donate în scopul găsirii unei locuinţe pentru o mamă care-şi creşte singură trei copii în Tilecuş.

"De mai bine de un an strângem bani pentru o locuinţă pentru o familia aceasta din Tilecuş. Este vorba despre o mamă şi trei copii care acum locuiesc într-o şcoală părăsită. Până acum am reuşit să strângem 13.000 lei", a spus Patricia Pelea, preşedintele Leo "Black Eagle".

Concurenţii se vor înscrie printr-un SMS cu numele lor la 0761 134 445 sau 0722 234 410. Data limită pentru înscrieri este 13 iulie.

Potrivit organizatorilor, premiul cel mare este un PlayStation 4, dar se vor acorda premii şi pentru locul II şi III. Taxa de înscriere este de 20 lei/persoană, banii strânşi urmând să fie donaţi cauzei susţinute de Leo "Black Eagle".