De când nu mai e „elnők” al județului Bihor, directorul Administrației Bazinale de Apă Crișuri, Pásztor Sándor (foto), și-a descoperit o nouă pasiune, pe lângă pescuit și risipit de bani publici pe investiții care nu sunt necesare, precum cantoane transformate în pensiuni de lux.

Bihorel a aflat că Pásztor vrea să își convertească un teren pe care îl deține în Episcopia, în apropiere de drumul expres și de strada Valea Frumoasă, dintr-unul agricol într-unul pe care se poate construi.

Concret, își pregătește dosarul pentru un plan urbanistic zonal care să îi permită parcelarea terenului de 19.341 mp în 21 de loturi, dintre care 18 dedicate construcției de case, două pentru terenuri arabile sau pepiniere și unul pentru un drum public.

Deocamdată, Pásztor nu a dezvăluit dacă el însuși va construi casele ori va lăsa sarcina asta vreunei firme de dezvoltări imobiliare, deocamdată rezumându-se să pregătească terenul.

Adevărul este că, la ce avere uriașă a adunat, chit că o viață întreagă a lucrat doar la stat, ba a trecut și prin două partaje, are de unde...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!