Deşi părea terminată - după ce, preşedinte al Consiliului Judeţean Bihor şi vicepreşedinte al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă fiind, a fost prins că în plin lockdown a încălcat ordonanţele militare mergând la pescuit, şi încă cu maşina destinată sistemului sanitar al judeţului -, cariera UDMR-istului Pásztor Sándor, retras director adjunct al Administraţiei Bazinale de Ape Crişuri, ar putea căpăta un restart spectaculos.

Atât prin ABA, cât şi în mediul politic local se zvoneşte că omul e gata de o nouă promovare, ca secretar de stat în Ministerul Mediului condus de colegul Tánczos Barna.

Pásztor a mai fost secretar de stat în acelaşi minister, conducând şi în 2014 Departamentul Apelor, Pisciculturii şi Pădurilor, deci ar putea spune că are experienţa necesară.

De atunci şi-a câştigat notorietatea atât ca pescar, cât şi ca vânător împătimit, aşa că de-acum s-ar putea specializa şi în domeniul forestier. Cel puţin cu tot atâta eficienţă cât avea un alt mare iubitor al naturii, răposatul Verestoy Attila, rămas în amintirea colectivă cu modestul supranume de "Drujba lui Dumnezeu"...