Luat în bătaia puştii de Ilie Bolojan, care, între altele, a criticat mizeria lăsată în urmă în birouri de foştii şefi ai CJ Bihor, Pásztor Sándor s-a simţit "atins" şi s-a pus pe dat replici. Însă numai în presa maghiară, acolo unde nu primeşte întrebări incomode.

În ultima dare de seamă din Bihari Naplo, de săptămâna trecută, fostul şef de la judeţ a înfierat şi concedierea funcţionarilor, catalogând restructurarea instituţiei drept "execuţie nemiloasă în scop electoral", iar ştirile despre harababura din birouri o campanie de presă mincinoasă şi denigratoare, pusă la cale de Bolojan doar "pentru că place cititorilor români".

"Eu am luat acasă doar ce a fost al meu, fotografiile şi acvariul", a declarat Pásztor, jurându-se că n-a smuls cuiele de la locul lor, tencuiala a rămas pe pereţi, iar biroul prezidenţial în perfectă ordine.

Bihorel e curios doar dacă acvariul a fost chiar dus acasă, aşa cum zice elnök úr, sau l-a mutat cumva în noul său birou de director de la Ape. Nu de alta, dar să afle şi băiatul cu întreţinerea cui îi va tăia nota de plată, ştiut fiind că până acum, lună de lună, i-a plătit-o Consiliul Judeţean...