Iubitorii de distracție și mişcare în aer liber sunt invitaţi să patineze la Arieşeni. Patinoarul Moţului, din parcul de aventură Scorbura Moţului, aflat la 3 kilometri de Vârtop spre Arieşeni, îi aşteaptă pe turişti cu patine de calitate şi cu gheaţă bine întreţinută.

Inaugurat printr-un proiect european, patinoarul este deschis pentru cel de-al doilea an şi a devenit deja o atracţie pentru turişti, cu atât mai mult cu cât are şi instalaţie nocturnă.

În perioada iernii Patinoarul Moţului este deschis zilnic între orele 17 şi 20, iar în zilele de vacanţă şi de sărbători, adică în această perioadă a anului, programul este extins între orele 11 şi 21.

Preţul la patinoar este de 15 lei pe oră în timpul zilei, cu tot cu închirierea patinelor, şi 20 lei seara. Detalii şi programări, la telefon 0743.938.869.

De altfel, unii dintre cei care au trecut pe aici s-au declarat atât de încântaţi de ce au găsit, încât au ţinut să îşi exprime entuziasmul pe Facebook.

"Patinatori profesionişti sau amatori / Şi la distracţie alţi însoţitori, / Patinoarul Moţului vă aşteaptă / În Arieşeni pe partea dreaptă, / Să faceţi loc, după sarmale, / Pentru alte trufandale! La Mulţi Ani!", a transmis unul dintre patinatori.