Patronul Hexi Pharma a fost înmormântat, miercuri, în cimitirul "Sfânta Vineri în Bucureşti, slujba fiind oficiată de mai mulţi preoţi.

Potrivit agenţiei de ştiri Mediafax, funeraliile au început în jurul orei 13, la biserica din acest cimitir, la ceremonie participând circa 80 de persoane, între care rude, angajaţi ai Hexi Pharma, prieteni. Inclusiv cei doi copii ai săi au mers să îi fie alături, însă – arată agenţia de ştiri – fosta sa soţie nu a apărut. Sicriul cu trupul afaceristului a fost coborât în cavoul familiei sale în jurul orei 15.

În acelaşi timp, Parchetul General continuă ancheta în acest dosar, deschis pentru ucidere din culpă, anchetatorii neexcuzând varianta ca Dan Condrea să se fi sinucis. "Victima a fost recunoscută fără echivoc de către concubina sa, inclusiv după semne particulare", a mai precizat marţi Parchetul General. În aceeaşi zi au fost făcute inclusiv percheziţii informatice la locuinţa omului de afaceri, fiind ridicate probe biologice pentru efectuarea testelor ADN.

Pe de altă parte, tot miercuri, procurorii au chemat-o la audieri pe femeia care l-a văzut ultima oară în viaţă pe Dan Condrea. Potrivit Digi24.ro, traseul urmat de Dan Condrea înainte de accidentul de duminică seară a rămas, încă, un mister.

Maşina martorei care a sunat la 112 apare pe camerele de supraveghere de la ieşirea din Corbeanca cu exact cinci minute înainte de apelul la serviciul de urgenţă, însă imaginil nu arată nicio maşină care să semene cu cea condusă de patronul Hexi Pharma, un Opel Astra J, arată sursa citată.

Martora, pe numele ei Gabriela Monica Pelin, le-a declarat atât reporterilor cât şi procurorilor la audieri că a fost depăşită de către Dan Condrea cu puţin timp înainte să aibă loc accidentul şi că acesta ar fi vorbit la telefon.

Procurorii au audiat până acum trei martori.