Clubul sportiv ACS 3 Sport Oradea s-a întors cu patru titluri naționale și un vicecampion, de la Campionatul Național de Cross Duatlon, care îmbină o probă de alergare cu una de ciclism.

Concursul, desfășurat sâmbătă în Cornești, județul Timiș, s-a încheiat cu titlul de campion național pentru Iris Samuilă (juniori 2 feminin), Adrian Zdrehus (juniori 2 masculin), Annamaria Bako (grupa de vârstă 30+) și Bela Lorincz (55+). Vicecampionată națională a devenit Ilona Kovacs (juniori 2 feminin).

Alți sportivi ai clubului s-au clasat și ei pe locuri meritorii: Oszkar Bagonya - locul 3 la grupa de vârstă 35+, Kovacs Laszlo pe locul 5 la 45+, iar Andrei Laza pe locul 11 la Cadeți masculin.

ACS 3 Sport a dus la campionatul național și copii, pentru care s-a desfășurat TriKids, triatlonul dedicat lor, unde s-au clasat pe locul 2, la băieți 9-10 ani, Jakab Szabo Alpar, și pe locul 12 la aceeași categorie Radu Lazăr.

Cei mai mulți concurenți au fost la categoria băieți 11-12 ani, unde Kovacs Benedek a luat locul 3, Sorban Zsombor s-a clasat pe locul 6, urmat de Jakab Szabo Hunor, în timp ce pe 11, 12 și 13 s-au poziționat Varabecz Botond, Szabo Bence și Varabecz Daniel.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!