Un grup de alergători orădeni au participat la întrecerile celei de-a 43-a ediţii a crosului "Memorial Rajkai " de la Debrecen, unde au obţinut rezultate remarcabile.

Cursele s-au desfăşurat pe diverse categorii şi distanţe, însă orădenii s-au descurcat admirabil. Astfel, la categoria juniorilor III, Mihai Botiş (de la CN Mihai Viteazul) a trecut primul linia de sosire, încheind pe locul 1. La juniori II, Samuel Pop, tot de la CN Mihai Viteazul, a trecut de asemenea, primul linia de sosire, încheind tot pe locul 1, iar, la aceeaşi categorie, Răzvan Lincar (CN Mihai Viteazul) a ocupat locul al III-lea.

La rândul său, la categoria peste 35 ani, Simona Kadas a obţinut locul 1, într-o cursă care s-a desfăşurat pe un traseu accidentat în pădure.

La final, cei clasaţi pe podium au fost răsplătiţi cu cupe şi medalii, oferite de organizatori, de foştii elevi şi rudele fostului mare antrenor de alergări dr. Rajkai Tibor.

Grupul de alergători orădeni a fost însoţit de prof. Constantin Stohor, de la Liceul Mihai Viteazul şi de antrenorul Carol Kadas, conducătorul grupului.