Tinerii înotători orădeni de la CSM Digi şi CS Crişul s-au descurcat destul de bine la întrecerile Campionatului Naţional pentru copii cu vârste cuprinse între 11 şi 13 ani, defăşurat în week-end la Brăila, reuşind să cucerească patru medalii.

Competiţia, care a reunit 460 de sportivi, proveniţi de la 60 de cluburi din întreaga ţară, a adus două titluri de vicecampioane naţionale. Dintre acestea, unul a fost obţinut de Loredana Căvăşdan, de la CSM Digi, care a ocupat locul II şi a intrat în posesia medaliilor de argint, în cadrul probei de 200 m spate.

Loredana Căvăşdan a fost, de altfel, performera delegaţiei orădene, cucerind şi medalia de bronz în cadrul probei de 100 m spate, şi ocupând locul V în probele de 200 m mixt şi 100 m fluture.

Rezultate asemănătoare a înregistrat şi Huszár Ingrid, de la CS Crişul, cea care a cucerit însă o singură medalie, de argint, la 100 m bras, dar s-a situat şi pe locul IV, la 50 m fluture, şi locul V, la 50 m liber şi la 200 m mixt.

Cea de-a patra medalie a fost cucerită de ştafeta de 4x100 m mixt a CSM Digi, formată din Oana Oprescu, Ana Gavrilă, Szabo Andra şi Loredana Căvăşdan, care s-a clasat pe locul III şi a obţinut bronzul.

Un alt rezultat bun l-a înregistrat însă şi ştafeta de 4x100 m liber de la CSM Digi, în alcătuirea Buzasi Vivien, Oana Oprescu, Ana Gavrilă şi Loredana Căvăşdan, situată pe locul IV. Un loc IV a ocupat însă şi Oana Oprescu, de la CSM Digi, în cadrul probei de 100 m bras.

Tinerii înotători de la CSM Digi Oradea sunt pregătiţi de antrenorul Remus Oros, iar cei de la CS Crişul, de antrenorii Illés Zsolt şi Georgeta Schier.