Etapa finală a Fazei Euroregiunii 6 NV din cadrul Campionatului Naţional de Judo desfăşurată la Bistriţa în perioada 14-15 mai a adus câteva rezultate remarcabile pentru tinerii sportivi ai clubului orădean CS Gym.

Competiţia, care s-a desfăşurat la categoriile de vârstă U11 şi U13, a reunit la start 240 de sportivi de la 22 de cluburi din 6 judeţe.

Cele mai bune rezultate ale elevilor antrenorului Nagy Cristian au fost obţinute în cadrul categoriei U13, unde judoka orădeni au reuşit să obţină două locuri I, prin Darius Butuşina, la categoria de greutate 46 kg, şi Mihai Surducan, în limitele categoriei 34 kg.

La U11, sportivii orădeni s-au remarcat prin două locuri II, adjudecate de Tudor Blahuţa, în limitele categoriei 42 kg, şi Jessica Tanca, la 32 kg.

Un alt fapt îmbucurător este că la aceasta competitie toţi sportivii orădeni au obţinut punctajul necesar calificarii la etapa finală a Campionatului Naţional, care se va desfaşura separat pentru fiecare dintre cele trei categorii de vârstă, la Deva pentru U13 şi la Constanţa pentru U11.