Patru copii cu vârste între 6 luni şi 6 ani au ars de vii, în noaptea de miercuri spre joi, după ce apartamentul în care locuiau a luat foc. Părinţii celor doi nu erau acasă, micuţii aflându-se în grija fratelui lor mai mare, un băiat de 14 ani!

Potrivit Agerpres, copiii au murit carbonizaţi, iar părinţii au ajuns acasă ulterior tragediei.

Incendiul a fost semnalat prin 112 în jurul orei 22.35, după cum a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, pompierii fiind solicitaţi să intervină pentru lichidarea unui incendiu la o casă cu două apartamente, din Timişoara.

"În cele două apartamente locuiau nouă persoane, patru adulţi şi cinci minori (cei cinci minori erau fraţi n.r.). Cinci persoane au necesitat îngrijiri medicale, dintre care trei adulţi şi un adolescent de 14 ani au fost transportaţi la spital şi încă un adult a primit îngrijiri medicale la faţa locului, însă refuză transportul la spital. Pentru identificarea posibilelor victime s-au constituit echipe de căutare-salvare în interiorul imobilului. Din nefericire, au fost identificate patru persoane decedate", a afirmat Elena Megherea. 

Trupurile copiilor au fost găsite după stingerea flăcărilor.

Presa locală scrie că vecinii sunt revoltaţi că părinţii îi lăsau singuri adesea. O vecină a spus, după tragedie, că făcuse plângere la Protecția Copilului pentru că minorii erau lăsați singuri acasă, arată HotNews.ro.

Poliţiştii a deschis o anchetă în caz, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi distrugere.

"S-a constituit o echipă de cercetare la faţa locului, iar împreună cu pompierii se vor analiza toate împrejurările care au dus la producerea tragediei. A fost sesizată şi Protecţia Copilului", au anunţat reprezentanţii IPJ Timiş.