Clubul orădean de fotbal FC Bihor continuă să rămână în atenţia oficialilor federali, prin tinerii jucători convocaţi la loturile naţionale. În această săptămână, pe adresa clubului orădean au sosit telegrame de convocare pentru patru tineri jucători, care au fost selecţionaţi în echipa naţională U19 pentru jocul amical de săptămâna viitoare. Cei patru sunt Cristopher Sas, Adrian Petricău, Valentin Petricău şi Sergiu Mune.

Patru tineri fotbalişti de la Centrul de Copii şi Juniori al clubului FC Bihor au fost convocaţi din nou la lotul naţional. Este vorba despre Cristopher Sas, Adrian Petricău, Valentin Petricău şi Sergiu Mune, care au fost convocaţi pentru acţiunea echipei reprezentative U19.

Cei patru au fost selecţionaţi pentru acţiunea lotului naţional U19 (cu jucători născuţi după 1 ianuarie 1996) care va cuprinde un joc amical în compania formaţiei FC Voluntari, pe terenul din Voluntari.

Meciul va avea loc miercuri, 20 august, de la ora 18, însă reunirea lotului naţional este programată pentru marţi, 19 august, de la ora 11, la Centrul Naţional de la Mogoşoaia.