Sportivii orădeni au reuşit să cucerească patru medalii la întrecerile finale ale Campionatului Naţional de judo pentru cadeţi, individual, competiţie care s-a desfăşurat în perioada 20-21 februarie la Tg. Mureş.

Competiţia, care a fost rezervată sportivilor sub 18 ani, a reunit peste 350 de tineri judoka de la  60 de cluburi din întreaga ţară, "rezultând un concurs de un nivel destul de ridicat", după cum a declarat antrenorul orădean Emil Morar.

Printre protagoniştii întrecerilor s-au numărat, astfel, şi sportivii de la LPS CSS Liberty Oradea, care au reuşit să cucerească un număr de 4 medalii de bronz.

Cele patru medalii de bronz au fost obţinute de Darius  Mudura , în cadrul categoriei 66 kg, Mihai Tămăşan, la 73 kg, Laurenţiu Mezei, în cadrul categoriei 81 kg, şi Florin  Suciu, la 90 kg.

"Toţi cei patru medaliaţi au avut evoluţii destul de bune, susţinând câte 4-5 meciuri, cu toţii pierzând din neatenţii sau greşeli copilăreşti intrarea în finală şi astfel şansa de a obţine un  rezultat mai bun şi trebuind să se mulţumească doar cu medaliile de bronz", a afirmat antrenorul orădean Emil Moraru.

De precizat că evoluţii bune au mai avut şi  Denisa   Bente  (57 kg),  Norbi  Domuţa  (50 kg) şi  Alex  Mierluţ  (+90 kg), clasaţi în preajma podiumului, pe locul V, după ce au pierdut finalele mici, pentru medaliile de bronz.