Patru oameni au ajuns la spital, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat miercuri seară pe şoseaua de centură a Oradiei. În jurul orei 21.50, un Volkswagen Tiguan s-a dat de mai multe ori peste cap şi s-a oprit într-un şanţ, pe strada Ogorului, în dreptul Cimitirului Municipal.

"Un VW Tiguan care circula pe direcţia Nufărul - Calea Aradului, din primele cercetări se pare că a avut viteză foarte mare, a părăsit partea carosabilă intrând pe acostament. Circa 100 de metri a venit răsturnându-se prin şanţul adânc de 5 metri. Pe tot parcursul traseului pe şanţ au rămas elemente din autoturism", a declarat la faţa locului comisarul şef Viorel Danciu, de la Serviciul Poliţiei Rutiere Bihor.

Acesta a precizat că în maşină se aflau şase persoane: cinci adulţi şi un copil în vârstă de 14 ani, orădean, care recent suferise o operaţie pe cord. Patru persoane, între care şi copilul, au fost transportate şi sunt în curs de investigare la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea.

Potrivit comisarului şef Danciu, se pare că ocupanţii autoturismului erau rude, cu toţii cetăţeni români, o parte fiind din Bihor, iar o altă parte din Satu Mare.

Mai bine de o oră şi jumătate, circulaţia în zonă a fost îngreunată, desfăşurându-se alrernativ, pe un singur fir.

Poliţiştii urmează să stabilească acum cine a condus autoturismul şi care sunt exact circumstanţele producerii evenimentului rutier.