Sfârşitul de săptămână le aduce bihorenilor o ofertă teatrală interesantă. Patru spectacole din repertoriul Teatrului Regina Maria se vor juca în perioada 20-22 august. 

Vineri, de la ora 19, la Sala Arcadia publicul este invitat la spectacolul "Trei femei înalte", de Edward Albee. Textul, considerat o capodoperă a teatrului contemporan, este câştigător al premiului Pulitzer (1994), iar spectacolul Teatrului Regina Maria i-a adus regizoarei Diana Păcurar o nominalizare şi premiul publicului pentru categoria debut, la Gala Premiilor UNITER 2021, transmite Florina Dometi, secretar literar al TRM.

Sâmbătă, de la ora 11, la Sala Arcadia, "Pinocchio" îi aşteaptă pe copii pentru a porni într-o aventură incredibilă. Spectacolul este adaptat după povestea lui Carlo Collodi, în regia Adelei Moldovan. 

Tot sâmbătă, de la ora 19, la Sala Mare se va juca spectacolul "Genul acuzativ", text şi regie Mimi Brănescu, o tragicomedie contemporană românească care vorbeşte despre fragilitatea legăturilor de familie şi despre ce se poate întâmpla atunci când hotărâm să facem dreptate.

În fine, duminică, de la ora 19, la Sala Mare, se va juca "Profu' de franceză". "Muzică, distracţie, plimbări "pe centru", "îngheţată la stradă", idile adolescentine, presiunea examenului de Bac, profi şi colegi, toată perioada frumoasă şi vioaie a anilor de liceu este surprinsă în spectacolul "Profu’ de franceză", adaptare de Matei Mircioane, după Tudor Muşatescu, regia: Dan Mirea", se mai arată în informarea TRM.

Biletele se pot achiziţiona de la agenţia teatrului (marţi-vineri: 15:00-19:00 sau începând cu oră înainte de spectacolele programate la Sala Mare), online pe Eventim.ro sau începând cu o oră înainte de fiecare spectacol de la faţa locului.