Teatrul Regina Maria îşi prezintă o mare parte din producţiile din stagiunea 2013-2014 în cadrul unui mini-festival care va avea loc în perioada 22-25 mai. Zilele Teatrului Regina Maria programează în fiecare seară, de la ora 19, câte un spectacol, că este vorba despre drame, comedii ori musical-uri. Reprezentanţiile vor fi date în prezenţa mai multor critici de teatru din ţară.

În prima seară, în 22 mai, la ora 19, este programat spectacolul "Leonce şi Lena", un muzical plin de viaţă. "O comedie savuroasă, o satiră politică sau doar o poveste de dragoste amestecată cu iarbă şi rătăciri tinereşti, un scenariu de Mihai Măniuţiu şi Ada Milea după piesa lui Georg Buchner. Sau, pentru unii, un concert grozav, compus cap-coadă de Ada Milea", au precizat organizatorii.

În cea de-a doua seară, în 23 mai, se va juca spectacolul "Cei ce nu uită...". "Un spectacol de teatru despre realitatea comunistă, care creează imagini greu de uitat o viaţă. Care în final te obligă să îţi asumi neuitarea, să aprinzi o lumânare şi apoi, să mergi mai departe trăind şi apreciind libertatea", îl prezintă Teatrul Regina Maria.

În cea de-a treia seară, în 24 mai 2014, la ora 19.00, este programat spectacolul "Cometa". "O tragi-comedie plină de curaj, o poveste despre cupluri, despre fericire, despre mizerii ascunse si mult umor. Un spectacol modern, care te trece prin duşuri reci şi calde, în faţa căruia, dacă te laşi deschis, te pune pe gânduri şi îţi răscoleşte mintea şi sufletul", se arată în sinopsisul spectacolului. Regia îi aparţine lui Radu-Alexandru Nica, coregrafia lui Florin Fieroiu, iar muzica este creată special de Alex Halka.

În ultima seară, în 25 mai, actorii Teatrului Regina Maria prezintă musicalul "Producătorii", care a făcut istorie pe Broadway. "O comedie în care râzi continuu, de la care pleci cu buna dispoziţie să-ţi ajungă tot anul", asigură organizatorii. Biletele pot fi cumpărate de la Agenţia Teatrului.