Pentru joi, cea de-a şasea zi a Festivalului de Teatru de la Oradea, organizatorii au programat nu mai puţin de patru reprezentaţii.

Prima dintre ele este cea a spectacolului "Viaţa ta în 65 de minute", adus de Teatrul de Nord Satu Mare şi regizat de Ovidiu Caiţa. "O poveste care oferă publicului de toate: dragoste, prietenie, lacrimi de bucurie şi de tristeţe şi care realizează o radiografie a fericirii, veşnicul ţel uman, care odată atins, goleşte, în mod paradoxal, existenţa umană de sens. Un spectacol a cărui distribuţie este formată din actori tineri, extrem de talentaţi, pe care veţi avea ocazia să-i aplaudaţi de la ora 18:00, la Moara Răsărit", au anunţat reprezentanţii Teatrului Regina Maria.

Seara va continua cu un spectacol al Teatrul Naţional Cluj-Napoca, "Emigranţii", regizat de Tudor Lucanu. Un spectacol foarte actual, despre destinul celor care aleg să-şi părăsească ţara în speranţa că vor avea o viaţa mai bună altundeva, dar care descoperă că niciodată mirajul nu este analog cu realitatea. Reprezentaţia va avea loc la Sala Arcadia, de la ora 20.

De la ora 21, Teatrul Regina Maria îi invită pe orădeni la comedie, programând spectacolul "Îndrăgostiţii din Ancona" pe scena mobilă din Piaţa Regele Ferdinand. În paralel, la Kosher Wine, Coffee & Jazz, membrii trupei ImproPatzan vor da un spectacol de improvizaţie teatrală.

Biletele pentru toate spectacolele din cadrul Festivalului de Teatru de la Oradea au fost puse în vânzare la agenţia Teatrului Regina Maria precum şi online, pe biletmaster.ro.