Patru tineri din Bihor, cu vârste cuprinse între 22 şi 26 de ani au fost reţinuţi, după ce poliţiştii şi procurorii DIICOT i-au prins în flagrant în timp ce încercau să vândă 350 de grame de cannabis într-o parcare din Oradea. În plus, la percheziţii, anchetatorii au descoperit şi 40 de grame de cocaină.

Informaţia a fost făcută publică vineri, printr-un comunicat, de Poliţia Bihor.

La acţiune au luat parte poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea – Serviciul Antidrog şi procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea, care i-au prins în flagrant delict pe cei patru bărbaţi, toţi din judeţul Bihor, bănuiţi de trafic de droguri de risc şi mare risc.

Aceştia au fost depistaţi în timp ce au încercat să comercializeze 350 de grame de cannabis.

În plus, în urma unor percheziţii, poliţiştii au descoperit alte aproximativ 125 de grame de cannabis şi 40 de grame de cocaină, toate fiind ridicate, în vederea expertizării.

"În cauză s-a reţinut faptul că inculpaţii au comercializat droguri de risc pe raza municipiului Oradea", explică şi DIICOT într-un comunicat.

"Totodată, au fost puse în aplicare patru mandate de aducere. După audierea acestora, a fost dispusă reţinerea celor patru, pentru 24 de ore, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor", mai arată comunicatul Poliţiei.

Cercetările sunt continuate, în vederea documentării activităţii infracţionale.