În 24 de ore, poliţiştii de frontieră din Borş au oprit patru persoane urmărite general pentru a executa pedepse cu închisoarea.

Potrivit comisarului-şef Laura Bondar, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Oradea, cei patru au fost descoperiţi luni, 21 decembrie, atât la intrarea în ţară cât şi la ieşirea din ţară.

Primul descoperit, în jurul orei 8.30, este Aurel C., în vârstă de 37 de ani, din judeţul Neamţ, căutat pentru a executa o pedeapsă de 8 luni de închisoare pentru ultraj. După numai câteva ore, tot în Borş, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară Marius C., 38 ani, un maramureşan căutat de poliţişti pentru executarea unei pedepse de nu mai puţin de 5 ani de închisoare pentru înşelăciune.

Luni seara, poliţiştii de frontieră au oprit, la intrarea în ţară, alţi doi urmăriţi general. Este vorba despre Adrian S., 36 ani, din judeţul Mureş, care are de executat 2 ani şi 6 luni de închisoare pentru infracţiuni economice, respectiv despre Vasile B., în vârstă de 21 de ani, care trebuie să stea 3 ani şi 10 luni în închisoare pentru tâlhărie.

"În toate cazurile poliţiştii de frontieră au procedat la reţinerea bărbaţilor şi predarea acestora unor echipe operative din cadrul I.P.J Bihor în vederea luării măsurilor legale ce se impun", a mai precizat comisarul-şef Laura Bondar.