Administratorul Parcului Bălcescu, SC Murray Press, organizează în perioada 1-4 mai seri cu concerte în aer liber, accesul fiind gratuit.

Pe 1 mai, scena va fi ocupată între orele 16 şi 18, de trupa Vivere, iar în următoarele două ore de Ansamblul Folcloric Auşana, concertul fiind închis, de la ora 20, de "Nuntaşii Bihorului". Pentru vineri, 2 mai, organizatorii au pregătit un recital dat de copiii şi tinerii de la Meda Music (orele 16-18), Andreea Codreanu şi Dana Ionela Jurjuţ (18-19), Ansamblul "Bihorul" şi "Ansamblul Crişana" (19-20) şi Ghiţă Munteanu, al cărui recital va începe de la ora 20.

Sâmbătă orădenilor le vor cânta Trupa Vivere (16-18), elevii de la Liceul de Artă (18-20), respectiv interpretul Gabi Stanciu, începând cu ora 20. În fine, ultima zi de petrecere, va începe tot de la ora 16 cu un recital al artiştilor de la Meda Music, urmaţi, de la 18, de cei de la Liceul de Arte, pentru ca spectacolul să fie închis, de la ora 20, de Ansamblul "Vergelul".

Pe lângă concerte, în aceste zile, în Parcul Bălcescu se vor vinde mici şi bere şi vor fi instalate mai multe terase. Pentru copii au fost pregătite mai multe jocuri, inclusiv tobogane gonflabile.