Publicul a vibrat

Câteva sute de orădeni s-au strâns sâmbătă seară la centrul comercial ERA Shopping Park din Calea Aradului care, la aniversarea celor doi ani de existenţă, a vrut să pregătească un weekend special. Spectacolul a fost deschis de o prezentare de modă a manechinelor de la Ella Mode, care au defilat promovând un mesaj antianorexie, şi de un moment de dans, aplaudat de participanţi.

Paula Seling a fost primită în ovaţiile celor prezenţi şi a interpretat atât piese de pe cel mai recent album, cât şi cântece care au consacrat-o precum "Ploaie în luna lui Marte", "Timpul" ori "Playing with fire", cu care, alături de Ovi, îndrăgita artistă s-a situat pe locul trei, anul trecut, la competiţia internaţională Eurovision. La public au prins şi evergreen-uri pe care artista le-a inclus în repertoriul ei - gen celebrul "Trurli, Trurli", a lui Titi Botez, "Ce bine că eşti", de la Alifantis, sau "Simply the best", de la Tina Turner.

Alături de Paula, orădenii au fredonat şi fragmente din părţile acute de solo vocal care au făcut-o celebră. După un concert care a durat aproximativ o oră, artista le-a oferit fanilor care s-au adunat la ERA şi autografe, iar cei care au dorit au putut să îşi achiziţioneze şi cel mai proaspăt album al ei.

Frumuseţe şi sănătate

Weekendul aniversar la ERA Shopping Park continuă şi duminică, cu primul târg de fitness, wellness SPA şi frumuseţe din Bihor. Încă de vineri, cei mai importanţi producători şi distribuitori de produse, dar şi cele mai cunoscute saloane din oraş, au sosit la centrul comercial pentru a le oferi tuturor doamnelor şi domnişoarelor informaţii complete despre frumuseţe, sănătate, îngrijire corporală şi relaxare.

În cadrul târgului sunt organizate şi evenimente precum demonstraţii şi concursuri de fitness la spinning sau aerobic, concursuri de culturism, forţă şi rezistenţă, diagnosticări şi alte consultaţii. De altfel, sâmbătă, reprezentantele mai multe saloane au împărţit în special doamnelor şi domnişoarelor care au trecut prin centrul comercial vouchere cu reduceri substanţiale la şedinţe de înfrumuseţare.

Totodată, Carrefour ERA a pus în joc pentru aniversarea a doi ani concursuri cu premii constând într-un cuptor cu microunde, o cameră foto, o bicicletă, un televizor şi o maşină de spălat.