Deşi piţipoanca de 28 de ani care s-a cocoţat secretar de stat la Oficiul Cultul Eroilor din subordinea Ministerului Apărării Naţionale, Georgia Voicu, a ajuns celebră pentru zecile de contracte bănoase încheiate în toată ţara de propria firmă de pază, Regent Security, afacerile din Bihor ale blondei de la Apărare au rămas încă discrete.

Printre ele se numără însă şi una cu ghinion. Este vorba de un contract de pază a Spitalului Clinic Judeţean, încheiat anul trecut în 27 iunie, pe mai bine de o jumătate de miliard de lei, dar reziliat după nici şase luni, pe motiv că firma a angajat paznici care ba veneau la serviciu beţi ori cu întârziere, ba nu veneau deloc. Aşa că până recent managerul unităţii, chirurgul Florian Bodog, a "extirpat-o" fără discuţii, în ciuda pilelor PDL-iste de care piţipoanca a încercat să se folosească.

Culmea e, însă, că Georgia continuă, cu "paznici" la fel de bine "pregătiţi", să paraziteze un alt spital din Oradea, şi anume Municipalul condus până săptămâna aceasta de Marilena Crişan. Aţi ghicit, o altă PDL-istă!