Conferinţa judeţeană a Partidului Conservator Bihor va avea loc pe 18 mai la sala Palazzo, de pe strada Ciheiului. În cadrul întrunirii, la care şi-a anunţat prezenţa şi Daniel Constantin, preşedintele PC la nivel central, vor fi aleşi viitorii membri ai Biroului Executiv Judeţean.

"Dorim să avem o formulă mai suplă decât cea din ultimii ani, care să aibă un preşedinte, un prim vicepreşedinte şi 12 vicepreşedinţi", a declarat Traian Bodea, preşedintele filialei judeţene a PC, miercuri, într-o conferinţă de presă.

Acesta şi-a anunţat candidatura pentru un nou mandat de preşedinte, dar a declarat că va rămâne în partid chiar dacă nu va fi reales. "Lista rămâne deschisă şi pentru alţi candidaţi. Nu mă sperie competiţia". Deocamdată Traian Bodea este singurul care şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de preşedinte al filialei judeţene.

La alegerile din PC vor participa aproximativ 300 de delegaţi din comunele şi oraşele din Bihor. Conservatorii au înscrişi la nivelul întregului judeţ aproximativ 2.500 de membri.