Într-o conferinţă de presă susţinută marţi, preşedintele PDL Oradea, Dorin Corcheş, a criticat faptul că, deşi a promis în campania electorală din 2008 că va construi parcări, Ilie Bolojan nu s-a ţinut de cuvânt. "În 2008, Bolojan spunea să votăm conştient, adică pe el şi pe echipa dânsului. Spunea de ce să mergem la vot, pentru că orădenii pot face într-o zi ce n-au făcut alţii în 8 ani", a afirmat Corcheş, reamintind faptul că una dintre promisiunile edilului a fost şi aceea că va face parcări pentru orădeni.

El a adăugat că, deşi şeful municipalităţii a promis că va construi 3 parcări supraterane şi una subterană, nu s-a ţinut de cuvânt, dar, în schimb "a reuşit să scoată Oradea din anonimat". "A reuşit să aşeze Oradea într-o companie selectă - cu comuna Prăjeşti (n.r. unde în loc să construiască un dig, primarul PDL a ridicat o piramidă peste primărie), datorită unei investiţii pe care noi am considerat-o total inoportună. Investiţia a fost realizată la Oradea cu destinaţia de spaţiu pentru relaţii cu publicul. Am mai spus-o şi o mai spunem că, datorită restructurărilor de personal din Primărie, există birouri care ar putea fi utile pentru a desfăşura relaţii cu publicul, în condiţii de bun simţ", a spus Corcheş, încheind subiectul, ironic: "ca orice faraon care se respectă, fiecare cu piramida lui".

Pedelistul a făcut referire la faptul că, duminică seară, cunoscutul moderator TV Mircea Badea l-a criticat pe Bolojan pentru iniţiativa sa de a construi în curtea interioară a Primăriei un centru de relaţii cu publicul dotat cu un luminator în formă de piramidă. Iniţiativa a devenit cunoscută la nivel naţional după ce povestea a apărut pe larg în cotidianul Gândul, cu titlul "Cele şapte minuni ale primarilor din România: de la piramida cu closet la catedrala-buncăr".

Primarul Ilie Bolojan a declarat pentru Gândul că "piramida este piramidă doar pe un cub care intră în alt cub", restul fiind doar o construcţie acoperită cu sticlă. "Primăria din Oradea este o construcţie în formă de A. În curtea interioară lipseşte o bucată din A şi acum se completează prin această construcţie. Piramida este piramidă doar pe o porţiune din construcţie. Imaginaţi-vă un cub care intră în alt cub. Pe axa cubului va fi vârful piramidei", a declarat primarul Ilie Bolojan.

Exprimarea mai puţin fericită a lui Bolojan - "imaginaţi-vă un cub care intră în alt cub; pe axa cubului va fi vârful piramidei" a fost luată în derâdere, minute în şir, de Mircea Badea, la emisiunea "În gura presei" de duminică seara.

Mai multe pe această temă, în articolul: Mircea Badea a luat la mişto "piramida lui Bolojan"