Printr-un ordin al Agenţiei Naţionale pentru Sport şi Tineret (ANST), Ionel Bungău a fost numit miercuri director al clubului Crişul Oradea. Fost şef al Direcţiei pentru Sport Bihor şi fost preşedinte al clubului CSM, PDL-istul îl înlocuieşte, astfel, în funcţie pe Gheorghe Frenţ, care rămâne în cadrul clubului ca şi consilier A1.

"Am solicitat ANST să îmi retragă funcţia de director şi să fiu numit pe un post de consilier în cadrul clubului, datorită unor probleme de ordin personal, dar şi faptului că vor mai apărea două secţii noi la club, de rugby şi volei, şi mă voi implica mai mult asupra activităţii acestora", a declarat pentru BIHOREANUL Gheorghe Frenţ.

Contactat, la rându-i, noul director, Ionel Bungău, a spus că are planuri mari la CS Crişul. "Am primit azi (miercuri - n.r.) ordinul de la ANST. În primul rând mă interesează să schimb acel sediu vechi şi în proporţie de 90% pot să vă spun că această mutare este şi rezolvată. Sperăm ca într-o lună clubul Crişul să aibă sediul într-o altă locaţie, mult mai adaptată la zilele noastre", a declarat Bungău.

Acesta a mai precizat că, după ce va evalua situaţia concretă a clubului, cel mai probabil îl va reorganiza. "Este posibil să renunţăm la unele secţii, fiindcă în primul rând mă interesează performanţa şi să avem corespondent pentru juniori la echipele de seniori, cum se întâmplă de exemplu la polo. Cam acestea sunt obiectivele de început, însă mai trebuie să vedem care este situaţia exactă", a mai punctat noul şef al clubului.

Astfel, conducerea CS Crişul Oradea este asigurată începând de miercuri de un triumvirat format din: Ionel Bungău - director, Gheorghe Frenţ - consilier A1, şi Manuel Sereş - director adjunct.