După cum BIHOREANUL a mai relatat, şefii PDL Bihor au vrut recent să-l schimbe din funcţia de director al CS Crişul pe PDL-istul Gheorghe (Titi) Frenţ, cu un alt PDL-ist, Manuel Seleş. Cel din urmă e un tânăr de 27 de ani, absolvent de Teologie, care până acum câteva luni a ocupat funcţia de director adjunct la Direcţia pentru Tineret Bihor, comasată între timp cu Direcţia de Sport. Cum amândoi beneficiau de sprijinul foştilor şi actualilor lideri ai PDL Bihor, până la urmă, schimbarea n-a mai avut loc, pentru că mai mulţi fruntaşi au pledat pentru Frenţ.

Totuşi, în ce-l priveşte pe Seleş, s-a ajuns la o soluţie de compromis, iar pe timp de criză, CS Crişul s-a "îmbogăţit" cu un nou director.

Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului a transmis joi un fax Clubului Sportiv Crişul în care anunţa conducerea că s-a creat un post în plus în organigramă, cel de director adjunct, care urmează să fie ocupat tocmai de Seleş, detaşat de la Primăria Olcea.

Numirea l-a afectat pe directorul Frenţ, atât pentru faptul că Seleş nu a avut până acum tangenţă cu sportul, cât mai ales pentru faptul că nu de mult a fost obligat, din raţiuni financiare, să renunţe la câţiva antrenori de la sporturile neolimpice. "În ultimele trei luni trebuit să renunţăm la şase antrenori de la unele discipline neolimpice, iar acum acum avem de achitat un salariu în plus. Cum mă pot eu uita acum în ochii acelor tehnicieni, pe care am fost constrâns să-i disponibilizăm, când se află că s-a creat un nou post în organigramă?", s-a întrebat retoric Frenţ.

Mangerul a precizat că anul acesta CS Crişul are un buget de aproximativ 800.000 de lei, cu 25% mai mic decât cel de anul trecut, şi a punctat că şi aşa îi era greu să facă faţă cheltuielilor. "Aş accepta şi să fiu schimbat, dar cu cineva cu competenţă în domeniu, care a făcut sport sau a avut tangenţă cu mişcarea sportivă. Plus că trebuie îndeplinite nişte condiţii stipulate în Legea 69 a Educaţiei Fizice şi Sportului", a mai spus Frenţ.