Candidatul PDL la Primăria Oradea, Mihai Groza, a sosit duminică dimineaţă la secţia de votare 140, din Calea Aradului, împreună cu soţia sa şi a fost întâmpinat de candidaţi PDL la Consiliul Local Oradea, Adelina Coste, Ionel Bungău, Cristian Puşcaş şi Cristian Ile.

Încă de la intrare, Groza a fost primit cu zâmbete de locuitori din cartier. "Aşteptăm mai mult de la Oradea, pentru pensionari şi pentru toată lumea", i-a strigat o doamnă care a ţinut să dea mâna cu candidatul.

PDL-istul a fost primit cu zâmbete şi de membrii secţiei de votare. "Am votat pentru ca orădenii să fie respectaţi în oraşul lor, am votat pentru proiectele mele, pe care sunt convins că, dacă le vom aplica (sunt proiete reale şi pertinente), orădenii vor avea un trai mai bun, un nivel de suportabilitate a facturilor mult mai uşor decât ceea ce a fost până acum", a spus Groza.

Întrebat cum estimează că va fi prezenţa la vot, Groza a spus că speră ca, din simţ civic, orădenii să conştientizeze că, de data aceasta, este doar un singur tur de scrutin. "Cred că va fi o prezenţă substanţială la vot, mai ales că nu este chiar o zi de plajă", a declarat Groza.

Candidatul a refuzat să se pronunţe vizavi de procentele pe care PDL le va obţine la Oradea, rezumându-se să spună că "este greu de spus, dar o să vedem". Totuşi, s-a arătat optimist. "Mult mai mult decât au crezut şi ne-au creditat alţii", a spus Groza.

"Dacă nu voi fi ales primar, nu e nici o problemă, locuim în acest oraş, ne plimbăm printre oameni şi nu ne este deloc ruşine de ceea ce facem, de ceea ce vom face, de ceea ce am făcut", a mai spus PDL-istul, precizând că, dacă nu va ieşi primar, nu va rămâne sub nici o formă în Consiliul Local. "Dar asta nu înseamnă că nu pot să fac administraţie din umbră".

Groza a spus că după vot, va merge la biserică, iar apoi într-un periplu prin secţiile de votare.