Membrii Asociaţiei orădene "Descoperă România 4x4", înfiinţată de un grup de şoferi orădeni pasionaţi de off-road, îi învită pe orădeni să marcheze Ziua Naţională printr-un tur inedit al oraşului.

Şoferii vor să creeze o coloană cât mai mare de maşini, nu numai cele de tipul 4x4, care să arboreze steagul tricolor. Astfel, pe 1 Decembrie, participanţii se vor întâlni în parcarea hipermarketului Selgros, iar la ora 14.30 vor porni prin cartierul Nufărul, către zona centrală, apoi pe strada Primăriei, Decebal, Rogerius şi înapoi spre centru, trecând peste podul nou inaugurat.

"Ziua Naţională este o bună ocazie de a organiza un astfel de tur. Până acum din asociaţie ne-am adunat 20 de maşini. Îi invităm pe toţi cei care vor să se alăture convoiului să vină cu un steag în parcarea de la Selgros", a spus Radu Fărcaş, preşedintele asociaţiei.

"Descoperă România 4x4" este un ONG înfiinţat de un grup de orădeni pasionaţi de aventurile off-road, pentru a putea ajuta persoanele defavorizate. Până acum, şoferii au strâns bani şi alimente pentru familiile din zone precum Şuncuiuş-Zece Hotare, dar au şi dus în excursie un grup de copii din centrele de plasament orădene.