Bicicliștii din asociațiile Pro Bikers și „Cu bicla prin Bihor” se mobilizează să ajute un bihorean care a fost implicat într-un accident în această vară, în timp ce pedala între Damiș și Roșia. Cristian trebuie să parcurgă un proces complex de recuperare, așa că bicicliștii vor să-l sprijine financiar.

„El a fost internat mai multe săptămâni în spital în Oradea, iar acum are un lung proces de recuperare. Cristian a participat la numeroase evenimente cu noi, a fost mereu cu zâmbetul pe buze, este un om de milioane”, spun organizatorii evenimentului „Pedalează pentru Cristian!”, care va avea loc sâmbătă, începând cu ora 15, în centrul Oradiei. 

De la acea oră, bicicliștii se vor aduna în Piața Unirii, unde va fi amplasată și o urnă pentru donații. Apoi, de la ora 16, participanții vor pedala pe un traseu scurt, prin oraș: str. Avram Iancu - Calea Armatei Romane - str. Făgărașului - str. Traian Blajovici - str Octavian Goga - Calea Matei Basarab - str. Avram Iancu - Piața Unirii.

„Știm că Oradea se bucură de o comunitate impresionantă de cicliști. Știm că sunteți cu suflet mare și ne putem mobiliza să facem o faptă bună”, au mai transmis organizatorii.

Accidentul în care a fost implicat biciclistul și un autoturism s-a petrecut în luna iunie pe un drum județean în zona Damiș. Biciclistul a fost dus la Urgențe cu elicopterul SMURD.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!