Ture cu bicicletele, via ferrata, rafting, foc de tabără şi multe ateliere dedicate și copiilor vor fi organizate în weekendul 8 - 10 septembrie, în Vadu Crișului, în cadrul evenimentului denumit PedFest al Asociaţiei Pedalăm.

Sărbătoarea va avea loc la baza de campare din Vadu Crişului, însă va începe cu o tură cu bicicletele din Oradea, programată vineri, 8 septembrie, de la ora 15. 

În aceeaşi zi, de la ora 18, va avea loc o prezentare a evenimentului şi a activităţilor de pe parcursul celor trei zile. Vineri seara sunt programate totodată mai multe ateliere de orientare şi supravieţuire în natură, în timp ce de la ora 20 va fi pornit un foc de tabără, iar atmosfera va fi întreținută de un DJ.

A doua zi de aventură va începe la ora 9, cu mai multe activităţi organizate de Decathlon, iar între orele 10 la 18, se vor ține ture de via ferrata, rafting, drumeţii şi ture pe biciclete.

În zona de campare vor fi amenajate şi standuri cu mâncare, răcoritoare şi bere artizanală de la Bers Nova.

Seara de sâmbătă se va încheia tot cu un foc de tabără, când aventurierii vor putea socializa după o zi plină.

Ultima zi de PedFest va începe la ora 9 cu un atelier de olărit, iar de la 9.30 va avea loc un curs de prim-ajutor susţinut de Crucea Roșie Bihor. De la ora 10 la 16 vor avea loc din nou activităţi precum via ferrata, drumeţii ori rafting. Participanţii vor fi grupaţi şi instruiţi la faţa locului.

„Sărbătoarea noastră, dedicată asociației, dar și frumuseților naturii, este deschisă întregii familii”, a precizat, pentru BIHOREANUL, reprezentantul ONG-ului, Marius Guleș.

Cei care doresc pot să susţină pe viitor activităţile Asociaţiei Pedalăm donând orice sumă în conturile ONG-ului (RO86BTRLRONCRT0620462101 ron sau RO36BTRLEURCRT0620462101 euro).


Lista tuturor activităţilor la PedFest: 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!