Poliţistul Eugen Stan, acuzat de pedofilie, este suspectat în 15 asemenea cazuri, începând din 2009.

Informaţiile au fost publicate de Digi 24, sursă conform căreia, oficial, el este acuzat în doar două cazuri, cel de săptămâna trecută, când a abuzat doi frați într-un lift din Capitală, și cel din 2012, când a abuzat o fetiță de 7 ani, pe care, de altfel, le-a și cunoscut.

Anchetatorii verifică în special dosarele de agresiune sexuală rămase cu autor necunoscut pentru a vedea dacă nu cumva unele indicii și probe îi conduc acum tot către presupusul pedofil, spunând că, dat fiind modul de acțiune, au indicii că individul este autorul unor alte 13 cazuri similare.

În perioada următoare, aceștia vor cere informații operatorilor de telefonie mobilă pentru a vedea dacă, la momentul întâmplării faptelor, Eugen Stan se afla în zona comiterii infracțiunilor.

Digi 24 mai arată că, deși de-a lungul timpului împotriva polițistului au fost mai multe plângeri, el a rămas totuși în Poliție și a primit calificative peste medie.

Individul urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Totodată, el va fi dus și în fața unei comisii de expertiză medico legală, care să ateste dacă la momentul faptelor avea discernământ.