OTL anunţă pensionarii orădeni care încă nu au trecut de la legitimaţiile ASCO la cardurile electronice gratuite că pot face acest lucru până pe 30 iunie.

Pensionarii pot să solicite eliberarea cardurilor de călătorie la unul dintre cele patru puncte de preluare a datelor din oraş: Centru Multifuncţional pentru Persoane Vârstnice Rogerius şi Duiliu Zamfirescu - de luni până joi între 8.30 şi 16.00, Auchan - zilnic între 12.00 şi 20.00 şi Autogara Nufărul - de luni până vineri între 5.00 şi 21.00, sâmbăta şi duminica între 6.00 şi 20.00.

După 30 iunie, echipele de control vor reţine legitimaţiile de călătorie eliberate de ASCO în vederea înlocuirii acestora cu actualele carduri de călătorie personalizate.

Totodată, pensionarii care au deja abonamentele electronice le pot prelungi gratuit la orice punct de vânzare a titlurilor de călătorie din oraş.

Documentele pe care fiecare persoană le va prezenta, atât la reîncărcarea cardurilor eliberate, cât şi la solicitarea emiterii de carduri, sunt xerocopiile actului de identitate, din care să reiasă că au domiciliul stabil pe raza municipiului Oradea, şi cuponul de pensie.