În Beiuş, ingeniozitatea şi tupeul fac casă bună împreună. Chiar una mare! O dovedeşte proprietara a două garsoniere dintr-un bloc de pe strada Traian nr. 14, care şi-a exasperat vecinii după ce le-a furat, cu tupeu, din spaţiul comun de pe palier.

Cele două garsoniere sunt poziţionate faţă în faţă la capătul unui coridor şi, cu de la sine putere, proprietara lor a decis să construiască, pe hol, un perete între cele două.

Spaţiul astfel creat l-a închis cu o uşă termopan, iar acum îl foloseşte ca bucătărie comună.

Baiul şi mai mare este că, recurgând la această improvizaţie, femeia a confiscat nu doar câţiva metri pătraţi din hol, ci şi singurul geam de pe palier, pe care pompierii l-au mai folosit în trecut, când în bloc au fost incendii.

Rămaşi fără această fereastră, care era sursă de lumină şi de aerisire, vecinii s-au plâns Primăriei, care a constatat evidenţa, şi anume că lucrările s-au făcut ilegal, cerând proprietarei să aducă holul la starea iniţială.

După o lună, femeia n-a mişcat un deget, vecinii fiind convinşi că tupeul se explică prin faptul că este fiica unui om de afaceri din zonă, care face bani în industria lemnului.

Şi dacă are spate, bani, ba şi ditamai apartamentul în loc de două garsoniere, ce se bagă alţii în casa ei?

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!