Forţa Civică şi-a desemnat candidaţii la alegerile europarlamentare din 25 mai, în fruntea listei aflându-se preşedintelui formaţiunii, Mihai Răzvan Ungureanu, fost prim-ministru din partea PDL.

Singurul reprezentant din Bihor este şeful filialei judeţene, Radu Pentie, în vârstă de 34 de ani, de profesie economist. Acesta va candida de pe poziţia 15 a listei Forţei Civice. "S-a decis ca lista să fie deschisă de preşedintele partidului, iar până la poziţia 10 să fie persoane cu notorietate la nivel naţional. Este greu să convingi pe cineva să voteze o persoană din alt judeţ, de care nu au auzit", a declarat liderul Forţei Civice Bihor.

Pe de altă parte, Pentie a anunţat că formaţiunea din care face parte a lansat la nivel naţional o aplicaţie pentru smartphone care poate fi descărcată deocamdată pe gadget-urile Apple şi care îi ţine la curent pe doritori cu activitatea şi priorităţile Forţei Civice.

De asemenea, organizaţia locală de tineret a partidului participă la o acţiune naţională de colectare a cărţilor în limba română care să fie trimise apoi în Chişinău şi la Tiraspol. Cărţile se pot dona la sediul partidului din strada Sucevei.