Săptămâna viitoare, la Aeroportul Internaţional Oradea va fi lansat un serviciu de transfer către şi de la aeroport, disponibil pentru viitorii pasageri din Cluj-Napoca, Arad, Satu Mare şi Zalău. Traseele curselor va cuprinde şi oraşe intermediare.

Pentru a prezenta detalii despre noul serviciu, Aeroportul şi Consiliul Judeţean Bihor vor organiza o conferinţă de presă joia viitoare, la care anunţă că vor participa şi reprezentanţi ai "companiilor aeriene, agenţiilor de turism, hotelurilor şi autorităţilor locale".

Noul serviciu, numit Transfero, va fi lansat în colaborare cu agenţia de turism Alis Holidays, care organizează transferuri prin curse regulate.

Prin platforma Transfero se vor face rezervări la cursele regulate efectuate, conform unui grafic de circulaţie prestabilit, care permite conectarea cu destinaţiile oferite de Aeroportul orădean.

Potrivit unei informări trimise de Aeroportul Internaţional Oradea, cursele de transfer se vor face către şi de la aeroport din destinaţiile Cluj-Napoca, Arad, Satu Mare şi Zalău, oraşele intermediare urmând să fie anunţate în conferinţa de presă.