Deşi în timpul zilei, mulţi părinţi s-au ferit să iasă cu cei mici în Parcul Bălcescu din cauza ploii, spre seară, când cerul era din nou senin, micuţii au putut în sfâşit să se bucure de distraţie în mini-parcul de distracţie, jucându-se pe tobogane gonflabile, dându-se cu maşinuţele ori simţind adrenalina pe carusele.

De 1 iunie, firma Murray Press în parteneriat cu Casa de Cultură Oradea a organizat şi o serie de concerte susţinute atât de ansambluri folclorice cât şi de micuţii talentaţi de la Vivere şi Meda Music.

Dispersaţi prin parc, în jurul orei 20, orădenii s-au adunat în număr mare în faţa scenei, căci cântăreţul latino Pepe şi-a făcut apariţia pe scenă. Chiar dacă a fost un spectacol de 1 iunie, spectatorii au fost de toate vârstele.

Pepe şi-a început recitalul cerând publicului să-i spună melodia preferată, nu înainte să mulţumească "Primăriei şi domnului primar" deşi CCO, instituţie subordonată Primăriei, a suportat doar cheltuielile de transport ale artistului, neavând altă implicare în eveniment. Apoi spectatorii au ales, iar Pepe a cântat "Numai iubirea".

În repetate rânduri în timpul concertului, Pepe i-a întrebat pe orădeni ce ar prefera să audă. Aşa că, pe lângă melodiile noi ale cântăreţului, parcul a răsunat de refrene populare cu ani în urmă precum cele ale melodiilor "Cine, cine", "Cred că m-am îndrăgostit" ori "9 vieţi".

Printre spectatori s-a numărat şi Adrian Dume, candidat pe lista USL la Consiliul Judeţean şi fostul preşedinte al studenţilor din Senatul Universităţii. Echipat cu o cămaşă inscripţionată cu PNL, Dume ajutat de un coleg au împărţit fluturaşi cu candidaţii USL la Primărie şi Consiliul Judeţean. "Este sectorul meu", a spus Dume, referindu-se la faptul că zona face parte din Organizaţia de cartier nr. 1 a PNL Oradea, pe care o conduce.