ERA Shopping Park le-a pregătit doamnelor şi domnişoarelor, la final de luna martie, un concert susţinut de interpretul de muzică latino Pepe.

"Artistul va concerta la Oradea pe 25 martie începând cu ora 18. Pepe le promite orădencelor un show complet, cu piese cunoscute şi melodii noi, dar şi cu multe surprize. Intrarea la concert este gratuită pentru toţi vizitatorii ERA Park", se arată într-un comunicat al centrului comercial.

În deschiderea spectacolului va cânta Lucian Oros, sătmăreanul "adoptat" de Oradea, care a ajuns în finala naţională a Eurovision 2012 cu melodia "The best a man can get".

"Înaintea concertului lui Pepe va avea loc şi o prezentare de modă a celor mai noi tendinte de primăvară-vară 2012 oferită de cateva dintre cele mai apreciate branduri de îmbrăcăminte din Oradea. În plus, 300 de orădence norocoase vor putea câştiga vouchere de cumpărături de 50 de lei", se mai arată în comunicat.

Ionuţ Pascu s-a lansat în lumea muzicală în 1999 alături de grupul Latin Express, care mai ales datorită melodiilor "Nu te mai doresc", "Rumba florilor" şi "Cred că m-am îndrăgostit" a ajuns în topuri şi a câştigat mulţi fani, în special în rândul femeilor.

Din 2001, după ce a părăsit grupul, Pepe s-a lansat în cariera solo, iar de atunci a avut succes cu melodii precum "Cine, cine", "9 vieţi", "Numai iubirea" sau "Toată fericirea mea". Recent, el a intrat din nou în atenţia publicului din cauza divorţului cu scandal de Oana Zăvoranu.

Pe de altă parte, ERA anunţă că spectacolele de teatru pentru copii continuă în acest weekend cu "Jack şi Vrejul de Fasole". Reprezentaţia va avea loc sâmbătă, 24 martie, de la ora 17, intrarea fiind gratuită.