Marţi seară la Euforia TV s-a difuzat o nouă etapă din competiţia "Next diva", emisiune ce vrea să stabilească următoarea divă a României. În concurs sunt înscrise şi două orădence: fosta prezentatoare a TVS Oradea Romana Fărcaş şi fotomodelul Georgiana Cristea.

Finalistele competiţiei au avut de trecut prin trei probe: coregrafie, un moment artistic şi prezentare de modă. La momentulul artistic au avut de interpretat un personaj istoric, Romana optând pentru Ioana D'Arc. "Am avut o sabie şi în emisiune a fost invitat Pepe, pentru că în fiecare săptămână este o vedetă. El s-a tot legat de sabia mea şi i-am oferit-o, spunându-i că are mai multă nevoie de ea, în războiul cu Oana. El a zis că nu o vrea, că s-ar putea chiar să o folosească dacă o ia", a povestit Romana pentru BIHOREANUL.

Fosta prezentatoare a TVS a fost propusă de juriul competiţiei, alături de o altă fată, spre eliminarea din concurs. Însă Pepe, căruia i s-a dat dreptul să salveze una din cele două tinere, a ales-o pe Romana, astfel că orădeanca va continua să-şi demonstreze abilităţile.

De asemenea, şi Georgiana Cristea a rămas în competiţia în care acum se mai "luptă" 14 fete. În fiecare săptămână una din tinere este eliminată.