Pepe a pus mana pe o fata de bani gata! Artistul a ales pana a cules. Si a cules cum nu se putea mai bine. Dupa nenumarate aventuri cu fatuci mai mult sau mai putin cunoscute, fostul sot al Oanei Zavoranu s-a oprit la Beatrice Tican, un model de 19 ani.

La varsta asta am putea spune ca este o fata fara experienta in ale vietii, putin cam necoapta pentru "vulpoiul" Pepe. Are ea insa alte calitati: este frumoasa si putred de bogata.

Întoarsă de la Valencia, unde a petrecut alături de Pepe, Beatrice Tican ne-a mărturisit că s-a simţit foarte bine în Spania, dar a revenit în ţară pentru că trebuia să meargă la sora ei, în Italia.

Beatrice locuieşte în Capitală, alături de părinţii ei, într-o vilă imensă, care, spun sursele noastre, valorează peste un milion de euro. Casa, situata in Bucuresti, in Prelungirea Ghencea, este uriasa - are 12 dormitoare, o terasa enorma si o gradina in care palmierii cresc ca la ei acasa.

"Ne-am mutat acum vreo trei luni aici şi îmi place foarte mult. Părinţii mei au început construcţia în urmă cu un an şi acum au finalizat- o", a declarat Beatrice.

Potrivit unor apropiati ai lui Beatrice, averea familiei sale a fost estimata undeva la sase milioane de euro, bani obtinuti din constructii si energie eoliana.