Zeci de percheziţii au avut loc, miercuri dimineaţă, la domiciliile unor persoane suspectate de trafic de cocaină şi cămătărie, inclusiv în judeţul Bihor, respectiv în municipiul Oradea, anunţă Europa FM.

Potrivit sursei citate, este vorba despre o acţiune a procuroriilor Biroului DIICOT Timişoara. "Anchetatori şi jandarmi ai Trupelor speciale percheziţionează zeci de case şi apartamente din Timiş şi Bihor. Vizaţi sunt membri ai lumii interlope din regiune, câţiva dealeri şi clienţi ai acestora", arată sursa citată.

Din câte se pare, în unele locuri au fost găsite pachete de droguri pregătite pentru livrare, iar nu mai puţin de 40 de persoane vor fi duse la audieri.

Descinderile au început în jurul orei 6. Este vorba despre 24 de percheziţii domiciliare, pe raza localităţilor Timişoara, Giroc, din judeţul Timiş, şi Oradea.

UPDATE:

Sursele BIHOREANULUI spun că, dintre cele 40 de persoane ridicate pentru audieri, circa 20 vor fi reținute.

În vreme ce în Timiș sunt vizați membri ai unor clanuri interlope cunoscute, în Oradea, perchezițiile au vizat o singură persoană, care a și fost ridicată pentru audieri.

Potrivit tion.ro, oamenii legii urmăresc destructurarea unei rețele de crimă organizată specializată în traficul de cocaină și cămătărie. Printre cei vizați sunt și Lucian Boncu și Alin Huc, fost Oiță. Anchetatorii vor duce la audieri zeci de persoane.