Ce-a de-a doua rundă semifinală a Balului Balurilor s-a ţinut, vineri, la Discoteca No Problem. Colegiul Naţional Emanuil Gojdu, Liceul cu Program Sportiv Bihorul, Liceul de Artă, Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida şi Colegiul Tehnic Transilvania au concurat pentru un loc în marea finală a concursului, programată pentru 13 martie.

Elevii s-au pregătit cu cele mai bune momente şi au interpretat diferite personaje, au trecut prin probe fizice şi de îndemânare. Decisivă a fost, totuşi, proba în care elevii au pus în scenă diverse momente artistice. Ajutată de galerie, trupa de la Colegiul Transilvania a interpretat un adevărat moment Disney, de unde nu a lipsit Donald, Aladin, Albă ca Zăpada dar şi veveriţele Chip & Dale. Iar asta s-a văzut la punctaj!

Juriul a decis, iar Colegiul Transilvania a fost declarat câştigător. Pe locul al doilea s-a clasat Colegiul Naţional Emanuil Gojdu, urmat de LPS Bihorul. Momentele artistice din afara competiţiei au fost asigurate de trupele de dans Inovation şi Big Catchers.

Următoarea înfruntare este programată pentru 12 februarie, când, la Discoteca No Problem, se vor întrece elevii liceelor Andrei Şaguna, Partenie Cosma, Traian Vuia, Lucian Blaga şi Mihai Viteazul.