Nu mai puţin de 1.138 de locuri de muncă sunt disponibile în Bihor, dintre care 1.009 sunt în Oradea, după cum arată cea mai recentă situaţie furnizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor.

84 de joburi sunt pentru cei cu studii superioare, 580 pentru cei cu studii medii sau absolvenţi de şcoli profesionale, iar 345 pentru muncitori necalificaţi.

Se caută inclusiv "bugetari", Spitalul Clinic de Recuperare Băile Felix, Curtea de Apel Oradea sau Administraţia  Bazinală de Apă Crişuri fiind între instituţiile care fac angajări pe posturi pentru studii superioare.

Mai fac recrutări, pentru toate categoriile de studii, companii mici, dar şi multinaţionale, precum precum Nidec, Rer Vest, Celestica, Plexus, Connectronics, Faist Mekatronic, Eberspaecher sau H.Essers Logistics.

Şi natura joburilor disponibile este diversificată.

Se caută de la administrator de baze de date, analist financiar, de calitate sau de cumpărări, până la asistent medicali, grefier ori şofer, confecţioner îmbrăcăminte, casier, ajutor de ospătar, bucătar, brutar, agent de securitate sau de transporturi ş.a.

Vezi mai jos lista completă a joburilor disponibile!