Orădenii care au treabă în zona Sălii Sporturilor Antonio Alexe au la dispoziţie încă 155 de locuri de parcare. Primăria a anunţat, printr-un comuncicat, că locurile de parcare au fost finalizate săptămâna trecută şi că lucrările au fost executate de firma Selina, în baza contractului de reparaţii-întreţinere străzi.

"Dacă înaintea acestor lucrări platoul era doar un spaţiu mare, unde se parca haotic, acum această suprafaţă a fost asfaltată şi marcată corespunzător, astfel încât conducătorii auto care vin în zona Ioşia să îşi poată ocupa un loc de parcare cât mai uşor", se arată în document.

Odată cu asfaltarea platoului şi marcarea noilor locuri de parcare, dintre care 147 sunt destinate autoturismelor, iar 8 autocarelor sau autobuzelor, au fost reabilitate şi aleile din jurul platoului.

"Urmează ca în cursul lunii noiembrie, în alveolele cu pământ amenajate pe platoul din faţa Sălii Sporturilor să fie plantaţi mai mulţi arbori, în cadrul campaniei de plantări organizată în fiecare an de Primăria Oradea", se mai arată în comunicat.