Peste 40 de influenceri vor ajunge la finalul săptămânii în Oradea, mulţi dintre ei urmând să participe la un meci caritabil de fotbal. Aceştia vor să adune bani pentru a ajuta familia unui băieţel bolnav din oraş.

Potrivit unei informări transmise de organizatori, meciul caritabil se va desfăşura duminică, de la ora 17, pe Stadionul Iuliu Bodola din Oradea, unde influencerii se vor organiza în două echipe: fanii fotbalistului Lionel Messi şi fanii fotbalistului Cristiano Ronaldo.

Între ei se vor număra influenceri ca Theo Zeciu, 3 Chestii, David Ioan, Adrian Elicopter de Luptă, Tudor Buţan, precum şi prezentatorul TV Cosmin Seleşi şi fotbalistul orădean Claudiu Keşerü.

Biletele de participare la acest meci se pot cumpăra online, la preţul de 25 şi 45 lei, de pe site-ul iabilet.ro. În plus, doritorii vor putea cumpăra şi bilete din categoria "Meet&Greet" la preţul de 500 lei (plus comisioane) care oferă accesul în vestiare şi în zona de poze cu vedetele.  

De asemenea, bilete se mai pot achiziţiona şi de la localul Trevino din oraş ori de la stadion, în ziua meciului.  

Toţi banii adunaţi vor fi donaţi familiei lui Cezar, un băiat de 4 ani din Oradea care suferă de sindromul Angelman. El a fost diagnosticat cu această boală, care afectează 1 din 20.000 de copii, la vârsta de 2 ani.

"Pentru sindromul Angelman nu există tratament, însă există terapii care pot ajuta în progresul şi dezvoltarea pacientului. Acest sindrom se manifestă prin retard mintal, absenţa vorbirii, microcefalie, tulburări de mers şi echilibru, convulsii şi un comportament particular. Pentru ca Cezar să poate reduce decalajul între vârsta mentală şi cea cronologică trebuie să urmeze o serie de proceduri precum: terapie ocupaţională, kinetoterapie, stimulare cognitivă, logopedie, limbaj alternativ, meloterapie, terapia Medek, terapia Tomatis, terapia TheraSuit, terapia Bowen, monitorizare în cadrul clinicilor Angelman din Europa", au transmis organizatorii.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!