Băile Felix vor găzdui prima ediție a Thermal Days, o sărbătoare care se adresează întregii stațiuni și va fi plină de concerte și activități.

Pe scena din parcarea cu 800 de locuri, care a fost recent dată în folosință, vor urca trupe cunoscute precum Compact, Direcția 5 și Cargo, iar accesul publicului va fi gratuit.

Show în parcare

La doar câteva săptămâni după Waves Festival, Primăria Sânmartin şi Asociaţia de Promovare a Turismului în Băile Felix şi Băile 1 Mai îi așteaptă pe iubitorii de muzică la o nouă sărbătoare, care va avea loc în 12 și 13 august.

Evenimentul se va ține pe strada Primăverii, pe amplasamentul parcării de 800 de locuri, date în folosință la finalul lunii mai. Acolo, în prima zi de festival, sâmbătă, 12 august, spectatorii vor putea cânta „Fata din vis” alături de Compact și „Dacă ploaia s-ar opri” împreună cu cei de la Cargo.

În cea de-a doua zi, atmosfera va fi întreținută de Lil Rose, iar la finalul serii sunt așteptați membrii trupei Direcția 5, cunoscută și apreciată pentru piesele de dragoste precum „O fată ca ea”, „Dacă ai ști”, „Te iubesc” sau „Îți mulțumesc”.

Distracție pentru pici

Festivalul dedicat întregii stațiuni nu va cuprinde doar concerte. Pentru a-i distra pe cei mici, organizatorii vor pregăti și o serie de ateliere și expoziții dedicate lor. Desigur, vor fi amenajate și mai multe standuri alimentare și o zonă de relaxare, unde participanții vor putea gusta preparate proaspete și socializa cu prietenii.

„Thermal Days este locul unde pasiunea pentru muzică se întâlnește cu atmosfera de festival, alături de voie bună și mâncare delicioasă. Hai să trăim împreună această experiență unică alături de prieteni și familie!”, transmit organizatorii.

Tot ce e de făcut este să te alături petrecerii!

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!