Piesa de debut a bihoreanului a fost lansată săptămâna trecută şi se numeşte Snow. "Ne gândeam să facem o surpriză fanilor de sărbătorilor. Ideea a fost a lui Keo, iubitul Andreei, el a compus piesa, şi echipa managerială a fost de acord. Nu e un colind tradiţional, este o piesă de iarnă", a povestit Petri pentru BIHOREANUL.

Tânărul spune că a avut emoţii când a înregistrat şi, deşi nu a luat vreodată lecţii de canto, i-a ieşit repede şi bine. "Am tras vocile imediat. Nimeni nu se aştepta să iasă atât de bine. A fost o surpriză plăcută pentru toată lumea", a mai spus Petri.

Deşi piesa a fost o reuşită, el a afirmat că o carieră solo nu e prioritară pentru el, dar nu exclude un proiect de genul acesta, pe viitor. "Îmi doreamde mult să fac asta, dar nu sunt un solist. Deocamdată sunt doar dansator, atâta vreme cât ceea ce fac fac bine, continui ca dansator. Pe viitor, nu ştiu ce va fi", a conchis bihoreanul.

Primul spectacol în care Petri va cânta, live, pe o scenă, se va desfăşura joia următoare. Piesa va fi cântată şi în cadrul show-ului ”mobil” "Lecţia de dans", unde, alături de Andreea Bălan şi Bursucul, de la "Dansez pentru tine", învaţă oamenii să danseze.