Piaţa Victoriei, unde sâmbătă seară s-au strâns 200.000 de manifestanţi, după estimările Agerpres, la protestul organizat de PSD împotriva abuzurilor din justiţie, a rămas, după încheierea mitingului, un loc plin cu gunoaie.

Zeci de maşini ale serviciului de salubritate cu ocupat locul, după plecarea protestatarilor, pentru a face curăţenie, scrie site-ul stirileprotv.ro. Muncitorii au fost ajutaţi de membrii mişcării #Rezist, care protestează de obicei în Piaţa Victoriei.

Întrebat de jurnalişti de câţiva membri ai comunităţii #Rezist de ce participanţii la manifestaţie nu strâng gunoiul din Piaţa Victoriei, preşedintele PSD Liviu Dragnea a spus că este treaba muncitorilor de la salubritate. 

“Sunt 200 de angajaţi de la salubritate care asta fac acum”, a spus Liviu Dragnea, potrivit news.ro.

De altfel, pe Facebook a devenit virală o imagine care arată cât de curată a rămas Piaţa după un protest #Rezist, şi cum a arătat acum. În colaj se vede clar cum, după manifestarea anti-PSD, asfaltul din Piaţă era negru, în timp ce după mitingul de sâmbătă seară, este doldora de flacoane, pancarte şi alte gunoaie.

Pe de altă parte, tot virală a devenit şi o imagine cu un copil pe trotinetă bruscat de un organizator al mitingului PSD. ”Bulevardele din jurul Pieței Victoriei au fost închise circulației rutiere, o ocazie potrivită pentru un copil care a vrut să se plimbe cu trotinetă. Un organizator al meetingului de susținere PSD-ALDE a fost deranjat de acel copil și l-a alungat bruscându-l fizic și insultându-l. La fel a pățit și colegul meu Mihai Petre care a fotografiat momentul de “luptă împotriva abuzurilor””, este mesajul publicat de Eli Driu.